Åpningstidene i sommer vil være fra 15. juni til 15. september og blir som følger:

• Mandag kl. 9 - 14
  • Onsdag kl. 9 - 14
  • Torsdag kl. 13 - 18

Biblioteket holder sommerstengt fra uke 28 - 31 (12. juli til 6. august).

TellTur er friluftrådenes elektroniske system for turregistrering i hele Norge

telltur.no kan du gjøre deg kjent med turmuligheter, orientere deg i kart, registrere turer og delta i konkurranser. TellTur driftes av friluftsrådene i Norge. På Leka og Sør-Helgeland (Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad) er det Trollfjell friluftsråd som koordinerer arbeidet på vegne av kommunene.

Vi ser at det er en del som ikke har registrert sitt mobil nr. i altinn og vil dermed ikke få melding om feiing / tilsyn fra vårt nye system.

Brønnøy brann- og redningsvesen

Brønnøy kommune

Telefon: 75 01 25 23 | Mobil 916 54 031

Les mer her (PDF, 203 kB)

Vi har ledige stillinger i kommunen.

Se utlysningstekst under fanen "ledige stillinger".

Treningssenter er åpent fra og med i dag 7. april 2021 for kommunens innbyggere.

Husk smittevernregler!

Åpningstidene er som følger:

Mandag kl. 09-14

Onsdag kl. 10-16

Torsdag kl. 10-16

Plan, fasade og rendering for utvidelse av brannstasjon og barnehage. Oppstart av prosjekt i midten av april 2021.

Fasadetegninger brannstasjon (PDF, 2 MB)

Fasadetegninger barnehage (PDF, 2 MB)

Ved spørsmål kontakt Vevelstad kommune / Morten Andre Karlsen

tlf: 750 38 000 - 905 04 352

Sør-Helgeland krisesenter er åpent og tar i mot klienter på vanlig vis.

De har egne protokoller for smittevern og det skal være sikkert og trygt å komme til krisesentret.

Er du i en vanskelig situasjon og trenger hjelp?

Sør-Helgeland krisesenter er åpent som normalt og tilgjengelig hele døgnet på telefon 750 21 711.

Det er inngått avtale mellom Vevelstad kommune som samarbeidskommune og Sømna kommune som vertskommune. Avtalen innebærer at de oppgavene Vevelstad kommune har bedt om bistand til innenfor landbruk- og viltforvaltning skal bli ivaretatt på en faglig god måte både for kommunen, kommunens næringsutøvere og dens øvrige befolkning.

Avtalen gjelder fra 10. mars 2021 - 1. mars 2022

Dette er gjeldende inntil videre, grunnet Covid-19.