Reise informasjon

Vevelstad har gode forbindelser med nabokommunene. På denne siden har vi samlet nyttig informasjon for reisende uansett om man kommer med bil, buss, fly eller sykkel.
hurtigruta Hurtigrutas nærmeste anløp er Brønnøysund. Har man bilen med, kjører man ca. 14 km nordover fra Brønnøysund, til ferjeleiet på Horn.
ferjeleie Torghatten Trafikk Selskap frakter biler og passasjerer fra ferjeleiet på Horn, langs Riksvei 17. Bilferja "Torghatten" trafikkerer til Andalsvågen. Alle passasjerer reiser gratis med ferjene til Vevelstad.
busser Selskapet driver også bussruter fra Brønnøysund og har flere avganger pr. dag til og fra Vevelstad.
fly
Vi har flyplasser både nord og sør for oss. Henholdsvis Stokka lufthavn ved Sandnessjøen og Brønnøy lufthavn i Brønnøysund som ligger nærmest.

Rutetilbudet her er det Widerøe
som tar seg av.
ferjeleie Tilreisende som kommer fra Alstahaug må benytte ferjen fra Tjøtta, langs Riksvei 17. Her er det Helgelandske som transporterer biler og passasjerer. Alle passasjerer reiser gratis med ferjene til Vevelstad.
thorolv Til stedene i Vistenfjorden benyttes hurtigbåt. Denne frakter passasjerer og gods, her er det OVDS som traffikerer.Sist oppdatert den 28.jan.2016


Tips en venn Skriv ut