Trenger din familie hjelp med å skaffe Julegaver og Julestrømper til egne barn?
Ønsker deres familie å motta en matkasse til jul?
Ønsker deres familie å motta en snacks og godteripakke til jul?

Ta kontakt, vi kan hjelpe.
Har barna spesielle ønsker til jul så kan dere skrive det til oss, ellers
finner en av våre julenisser en passende gave.

Send mail/melding med navn og alder på barnet/barna, navn og adresse til foreldre/foresatte og evt. ønsker.
Til: frivev@vevelstad.kommune.no eller melding til frivilligsentralen på: 97 94 15 73

Send inn dine ønsker senest lørdag 10. desember

Juleaksjon hjertevarme (PDF, 180 kB)

Formannskapet behandlet i sitt møte den 30.november forslag til budsjett og økonomiplan.

Innstillingen til kommunestyret, sammen med alle dokumentene legges nå ut til offentlig ettersyn jfr. kommunelovens § 45 -3 fra torsdag 1.desember.

Kommunestyret behandler budsjettet og økonomiplanen i sitt møte den 15.desember.

Protokoll fra formannskapets møte (PDF, 142 kB)

Saksfremlegg (PDF, 159 kB)

Budsjett 2023 og Økonomiplan 2023-2026 (PDF, 4 MB)

Det har i en lengere periode vært lite eller ingen nedbør med innslag av frost og vind. Dette gjør at bunnforholdene i terrenget er svært tørr. Brannfaren regnes dermed som overhengende og værvarslingen melder om stor skogbrannfare oransje fare nivå.

Kommunen har etter at krigen brøt ut fått flere henvendelser vedrørende krisen i Ukraina. På denne siden legger vi ut aktuell informasjon og lenker.

Leserinnlegg fra ordførerne på Sør-Helgeland

Kommunen vår er dypt bekymret for den alvorlige trusselen som atomvåpen utgjør mot lokalsamfunn verden over. Vi mener at innbyggerne våre har rett til å leve i en verden fri for atomvåpen. Enhver bruk av atomvåpen, enten bevisst eller på grunn av feil eller uhell, vil ha katastrofale, omfattende og langvarige konsekvenser for mennesker, samfunn og miljø. Derfor støtter vi FN-traktaten som forbyr atomvåpen, og oppfordrer den norske regjeringen til å bli del av avtalen. Vi ber regjeringen støtte atomvåpenforbudet.

For mer informasjon ta kontakt med Helse- og omsorgsleder Elin Borkamo tlf: 902 64 704.