Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) kunngjør tilskuddsmidler for tiltak som er med å fremme gode holdninger i trafikken! Kunngjøringen gjelder to ulike tilskuddsordninger - prosjekt og holdningsskapende trafikksikkerhetstiltak. Mer informasjon finnes på nettsiden til Nordland fylkeskommune.

Tilskudd til trafikksikkerhet - Nordland fylkeskommune (nfk.no)

 

Skriftlig tilbud med spesifikasjon på arbeid leveres Vevelstad kommune innen 24.03.2023

 

Informasjon om dette finner dere på Innovasjon Norge sin hjemmeside for landbruk, her

Kongehuset har i dag offentliggjort at Deres Majesteter Kongen og Dronningen besøker Vevelstad i juni 2023.

Det betyr en storstilt festdag for Vevelstad, og selv om ikke programmet for besøket er endelig bestemt, er det klart for folkefest i Vevelstad. Kongeparet kommer med kongeskipet og deltar på arrangementer i kommunen.

– Vi er stolt av kongen og dronningen vår! – Dette blir en historisk dag for kommunen og vi skal gjøre alt for vise fram kommunens herligheter og det flotte folket som bor i kommunen, sier ordfører Torhild Haugann.

Kong Harald har som mål å besøke alle landets kommuner. En av kommunene som manglet, var nettopp Vevelstad. 6. juni skal altså Vevelstad krysses av på lista.

 

 

Oppstart: uke 7, 13. februar

Slutt: uke 15, 14. april

Da ønsker vi at du fyller ut skjema og sender til post@vevelstad.kommune.no

 

Kommunen har etter at krigen brøt ut fått flere henvendelser vedrørende krisen i Ukraina. På denne siden legger vi ut aktuell informasjon og lenker.

Leserinnlegg fra ordførerne på Sør-Helgeland

Kommunen vår er dypt bekymret for den alvorlige trusselen som atomvåpen utgjør mot lokalsamfunn verden over. Vi mener at innbyggerne våre har rett til å leve i en verden fri for atomvåpen. Enhver bruk av atomvåpen, enten bevisst eller på grunn av feil eller uhell, vil ha katastrofale, omfattende og langvarige konsekvenser for mennesker, samfunn og miljø. Derfor støtter vi FN-traktaten som forbyr atomvåpen, og oppfordrer den norske regjeringen til å bli del av avtalen. Vi ber regjeringen støtte atomvåpenforbudet.